sobota 27. októbra 2007

A je doma

Dnes som si s Piešťanskeho Traco Computers priniesol inštalačku nového Mac OS X 10.5 a ako naschvál mi chvilu na to volali už aj s Bratislavského SWP, že už aj dnes maju voľne kusy. Takže hurá do inštalácie :)

piatok 26. októbra 2007

Dostupnosť Leoparda

Bol som dnes pozrieť v SWP a všetky Leopardy už sú rezervované, v Maczone to asi bude to iste a tak zostáva mojou poslednou šancou Traco v Piešťanoch, kde by zajtra rano mohli mať so šťastím nieaky voľny kúsok, tak dúfajme. Inak mi nezostane nič ine ako čakať do pondeľka. Ach jo.

streda 24. októbra 2007

Leopard 26.10. aj u nás

V utorok som neodolal a šiel som pozrieť do SWP a i keď tomu ešte stále neverím bude aj u nás Leopard 26.10. dostupný. Takže v piatok záloha a v sobotu už snaď pobežím na novej mačke :)
Včera sa objavili aj dalšie novinky vzhľadu Leoparda. Ak presuniete Dock na pravú, alebo ľavú stranu obrazovky, zmení sa hned na 2D Dock a dá sa dokonca zmeniť aj v spodnej polohe. Viac na MacRumors.

pondelok 22. októbra 2007

Začiatok je vždy ťažký

Je to už moj x-stý pokus začať blogovať tak mi to snať tentokrát výde. Vopred sa ospravedlňujem za chyby v pravopise, ale patria už raz ku mne.