utorok 6. mája 2008

Púzdro na 3G iPhone

Mesiac pred pravdepodobným predstavením 3G iPhonu sa objavili ďalšie fotky možnej podoby novej generácie iPhonu i keď sa jedná skôr o ochranné púzdro ako o samotný iPhone. Veď posúďte sami.

10xiPhone=Vodafone

Vodafone dnes prekvapivo prehlásil, že plánuje do konca tohto roka uviesť iPhone do desiatich krajín sveta. Táto správa asi najviac poteší našich západných susedov, pretože medzi krajinami ako Austrália, Egypt, Grécko, Taliansko, Portugalsko, India, Nový Zéland, Južná Afrika a Turacko sa nachádza i Česká Republika. 

pondelok 5. mája 2008

3G iPhone a Rakúsko

Ako informuje derStandart.at malo by sa Rakúsko stať prvou krajinou s 3G iPhonom s podporou UMTS, čo mňa trocha prekvapilo, pretože som čakal HSDPA. Podľa informácií z tlačovej konferencie vo Wiedni to potvrdil T-mobile Rakúsko, taktiež je plánované uvedenie nových flexibilnejších paušálov k zlepšeniu predajnosti iPhonu. No k aktuálnej predajnosti sa odmietli vyjadriť. Z viacerých strán sa začínajú objavovať informácie, že by sa mohlo objaviť viac druhov iPhonu, po vývojárskej konferencii budeme určite múdrejší.